Advertisement

Σεισμοσ Κρητη : Μεγάλος σεισμός στην Κρήτη! - Σεισμική δόνηση 4.2 ρίχτερ στην ιεράπετρα.

Σεισμοσ Κρητη : Μεγάλος σεισμός στην Κρήτη! - Σεισμική δόνηση 4.2 ρίχτερ στην ιεράπετρα.. Δέκα σεισμικές δονήσεις μέσα σε έξι ώρες στην κρήτη. Σεισμική δόνηση 4,3 βαθμών την κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στο θαλάσσιο χώρο της σητείας. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το βράδυ της παρασκευής (1/5) σε θαλάσσια περιοχή νότια της κρήτης. Πέντε με έξι μήνες βλέπω να είμαστε συνέχεια σε σεισμούς. Λιγο πριν τισ δυο 24 μαϊ 2020 | 08:38.

Ταρακούνησαν την κρήτη 25 (!) δονήσεις με επίκεντρο την ίδια θαλάσσια περιοχή όπου σημειώθηκαν οι δύο ισχυροί σεισμοί της δευτέρας. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την. Η πρόσφατη σεισμική δραστηριότητα στην ανατολική κρήτη. Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην κρήτη με επίκεντρο 35 χιλιόμετρα νότια των χανίων. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το βράδυ της παρασκευής (1/5) σε θαλάσσια περιοχή νότια της κρήτης.

ΣΕΙΣΜΟΣ-Ταρακουνήθηκε η ΚΡΗΤΗ... - Voice News
ΣΕΙΣΜΟΣ-Ταρακουνήθηκε η ΚΡΗΤΗ... - Voice News from voicenews.gr
Δείτε όλες τις εξελίξεις από όλα τα sport σήμερα μέσα από το online portal sdna.gr. Σεισμός έγινε αισθητός σε όλη την κρήτη. Τελευταία παλαιότερα περισσότερες προβολές θετικοί ψήφοι. Λιγο πριν τισ δυο 24 μαϊ 2020 | 08:38. 17.12.2020 | 16:03 σεισμός τώρα κρήτη:  σεισμός 3,7 ρίχτερ στην κρήτη. Πέντε με έξι μήνες βλέπω να είμαστε συνέχεια σε σεισμούς. Ισχυρότατος σεισμός στην κρήτη μετά την ακολουθία σεισμών των προηγούμενων ημερών.

 σεισμός 3,7 ρίχτερ στην κρήτη.

Αθλητικές ειδήσεις & τα τελευταία αθλητικά νέα βρίσκονται τώρα εδώ. Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην κρήτη με επίκεντρο 35 χιλιόμετρα νότια των χανίων. Νέος σεισμός 4,2 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη λίγο μετά τις 10 το βράδυ της τρίτης. Η πρόσφατη σεισμική δραστηριότητα στην ανατολική κρήτη. Σεισμική δόνηση 4.2 ρίχτερ στην ιεράπετρα.  σεισμός 3,7 ρίχτερ στην κρήτη. Σεισμική δόνηση 4,3 βαθμών την κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στο θαλάσσιο χώρο της σητείας. Ειδησεισ 17 δεκεμβρίου 2020, 16:04. Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από μερικά λεπτά στην κρήτη. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την. Δέκα σεισμικές δονήσεις μέσα σε έξι ώρες στην κρήτη. Δείτε όλες τις εξελίξεις από όλα τα sport σήμερα μέσα από το online portal sdna.gr. Αισθητός σεισμός έγινε στην ανατολική κρήτη!

Λιγο πριν τισ δυο 24 μαϊ 2020 | 08:38. Τριπλή σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα, σάββατο, στην κρήτη, με τη μεγαλύτερη να μετράτε στα 4,8 ρίχτερ και. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,9 βαθμών της κλίμακας… Νέος σεισμός 4,2 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη λίγο μετά τις 10 το βράδυ της τρίτης. Σεισμική δόνηση 4,3 βαθμών την κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στο θαλάσσιο χώρο της σητείας.

ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΡΗΤΗ - CNN.gr
ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΡΗΤΗ - CNN.gr from cdn.cnngreece.gr
Έκδηλη ανησυχία για την αντισεισμικότητα σχολικών κτηρίων. Ταρακούνησαν την κρήτη 25 (!) δονήσεις με επίκεντρο την ίδια θαλάσσια περιοχή όπου σημειώθηκαν οι δύο ισχυροί σεισμοί της δευτέρας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω τι γίνεται με την κρήτη. Στις 8 αυγούστου 1303 ένας μεγάλο σεισμός ταρακούνησε την κρήτη και προκάλεσε τον θάνατο πολλών. Νέος σεισμός 4,2 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη λίγο μετά τις 10 το βράδυ της τρίτης. Ισχυρότατος σεισμός στην κρήτη μετά την ακολουθία σεισμών των προηγούμενων ημερών. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για σεισμοσ κρητη από το σεισμός στην κρήτη. Λέκκας για νέο σεισμό στην κρήτη:

Ταρακούνησαν την κρήτη 25 (!) δονήσεις με επίκεντρο την ίδια θαλάσσια περιοχή όπου σημειώθηκαν οι δύο ισχυροί σεισμοί της δευτέρας.

Ελέγξτε τις παροχές φυσικού αερίου, νερού και ηλεκτρικού ρεύματος. Σεισμική δόνηση 4,3 βαθμών την κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στο θαλάσσιο χώρο της σητείας. Εγινε σεισμοσ κρητη ριχτερ σεισμικη δονηση σεισμοσ σεισμοσ κρητη σεισμοσ πριν λιγο σεισμοσ σημερα σεισμοσ τωρα. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την. 17.12.2020 | 16:03 σεισμός τώρα κρήτη: Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,9 βαθμών της κλίμακας… Σεισμική δόνηση 4.2 ρίχτερ στην ιεράπετρα. Πρόκειται για τη δεύτερη σεισμική δόνηση σήμερα το πρωί. Όλες οι ειδήσεις για σεισμοσ κρητη. Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από μερικά λεπτά στην κρήτη. Η πρόσφατη σεισμική δραστηριότητα στην ανατολική κρήτη. Αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις έχουν καταγράφει τις τελευταίες ώρες με επίκεντρο θαλάσσιες περιοχές νοτιοανατολικά αλλά βορειοδυτικά της κρήτης. Θα ήθελα να σας ρωτήσω τι γίνεται με την κρήτη.

Λέκκας για νέο σεισμό στην κρήτη: Αθλητικές ειδήσεις & τα τελευταία αθλητικά νέα βρίσκονται τώρα εδώ. Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και το ηράκλειο. Ειδησεισ 17 δεκεμβρίου 2020, 16:04.  σεισμός 3,7 ρίχτερ στην κρήτη.

ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΡΗΤΗ - CNN.gr
ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΡΗΤΗ - CNN.gr from cdn.cnngreece.gr
 σεισμός 3,7 ρίχτερ στην κρήτη. Σεισμική δόνηση 4,3 βαθμών την κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στο θαλάσσιο χώρο της σητείας. Πολιορκήθηκε από όλους τους στρατούς και. Λέκκας για νέο σεισμό στην κρήτη: Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το βράδυ της παρασκευής (1/5) σε θαλάσσια περιοχή νότια της κρήτης. Σεισμική δόνηση 4.2 ρίχτερ στην ιεράπετρα. Σεισμός 3,4 ρίχτερ νοτιοανατολικά ατην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από μερικά λεπτά στην κρήτη.

Πρόκειται για τη δεύτερη σεισμική δόνηση σήμερα το πρωί.

Ταρακούνησαν την κρήτη 25 (!) δονήσεις με επίκεντρο την ίδια θαλάσσια περιοχή όπου σημειώθηκαν οι δύο ισχυροί σεισμοί της δευτέρας. Ισχυρότατος σεισμός στην κρήτη μετά την ακολουθία σεισμών των προηγούμενων ημερών. Λιγο πριν τισ δυο 24 μαϊ 2020 | 08:38. Όλες οι ειδήσεις για σεισμοσ κρητη. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη.  σεισμός 3,7 ρίχτερ στην κρήτη. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 5,5 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και σημειώθηκε. Ελέγξτε τις παροχές φυσικού αερίου, νερού και ηλεκτρικού ρεύματος. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,9 βαθμών της κλίμακας… Νέος σεισμός σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας νότια της κρήτης. Ειδησεισ 17 δεκεμβρίου 2020, 16:04. Δείτε όλες τις εξελίξεις από όλα τα sport σήμερα μέσα από το online portal sdna.gr. Η περιοχή είναι υπό διέγερση.

Δείτε όλες τις εξελίξεις από όλα τα sport σήμερα μέσα από το online portal sdnagr σεισμοσ. Νέος ισχυρός σεισμός 5,2 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 7.13 στην κρήτη.

Posting Komentar

0 Komentar